Genieten van natuur in Wales

Het boeken van een charmant vakantiehuis in het oosten van Wales is een uitstekende manier om tot rust te komen. Hier kunt u alle kanten op en zowel in Wales als in Engeland erop uit. VakantiehuisHuren.nl heeft een mooie vakantiehuizen dat ruimte biedt aan 5 personen en meer. Welsh Pool ten zuiden van de marktstad Welshpool. Met het hele gezin kunt u in deze omgeving actief en ontspannend bezig zijn.

Het mooie Welshpool

De omgeving van Welshpool is een van de mooiste in Wales. De dorpen en steden, de geschiedenis en cultuur en natuurlijk de prachtige natuur maken het gebied tot een aangename vakantiebestemming. Een verblijf in het vakantiehuis betekent onbezorgd vakantie vieren in Wales. Het ligt op een heuvel met uitzicht op de Severn Vallei, gevuld met de Severn rivier en glooiende heuvels. Hier rijdt ook nog een stoomtrein waarmee u een ritje kunt maken. Het vakantiehuis biedt de ideale plek om Welshpool en zijn omgeving te ontdekken. Zoals het 13e-eeuwse Powis Kasteel van zandsteen en het Powysland museum of de wandelpaden langs het Montgomery Kanaal of het Severn Farm Pond Natuurreservaat.

Boek uw vakantiehuis!

The following two tabs change content below.
Artikel marketing: Steeds meer website-eigenaren maken gebruik van artikel marketing als onderdeel van hun zoekmachine optimalisatie strategie. Persberichten Publiceren is zo'n handige artikel marketing tool voor het gestaag verspreiden en publiceren van artikelen dat op korte termijn een uitstekende reputatie levert in de zoekmachinegigant Google, voor de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines.

Laatste berichten van Persberichten Publiceren (toon alles)