Geek Subscription Box

Wie van ons had nog nooit het verlangen om gewoon een keer thuis te blijven en zich lekker te ontspannen? Joggingbroek aan, op de bank liggen en de nieuwste aflevering van The Big Bang Theory of het actuele seizoen van Game of Thrones bekijken, of nog even de volgende level van Fallout uitspelen. Maar hoe kan een dag als deze nog beter worden? Hoe is het mogelijk om aan de wens voor de meest recente producten met betrekking tot het onderwerp games, series en films te voldoen? 

Door lootchest wordt aan deze behoefte voldaan! De wereldwijd bekende en steeds meer geliefde en gewaardeerde abo-box is nu ook beschikbaar voor gamers, geeks en nerds. De boxen worden gevuld met spelfiguren, verzamelfiguren, comics, gadgets, lekker snoep en nog veel meer.

Via de webite is het mogelijk tussen abonnementen van drie of zes maanden of een eenmalige bestelling te kiezen. Vervolgens staat – als je voor een abo kiest – elke maand de verassingsbox met fashion, merchandisingproducten en verzamelproducten van recente onderwerpen uit de wereld van gamers en geeks bij jouw voor de deur. Onderdeel ervan zijn bijvoorbeeld tshirts van je favoriete serie als The Walking Dead, excentrieke figuren van Batman of boeiende Marvel-Comics – het kan er allemaal in zitten. Maar de focus ligt erbij natuurlijk vooral op het verrassingseffect. Wie wil er nu niet maandelijks verrast worden en tegelijkertijd genieten van het gegarandeerde prijsvoordeel? De boxen hebben namelijk een waarde van tenminste € 40,=. Het volledige paket is al beschikbaar vanaf € 22,95 per maand inclusief  verzendkosten.

Niemand weet wat er in onze verassingsbox zit totdat ze wordt ontvangen. Anders zou de hele verassing geruïneerd worden, toch? De inhoud van de lootchest is zeer divers en daarom zijn we ervan overtuigd dat ieder game-, geek- en nerdhart hier sneller van gaat slaan!

Oprichting van het bedrijf

In 2014 is lootchest GmbH in Duistland opgericht met de doelstelling het verlangen naar de beste producten over het onderwerp games, series en filmen te vervullen. Nu – ongeveer drie jaren later – heeft lootchest circa 8000 klanten. Het start-up bedrijf heeft tegenwoordig 14 medewerkers in vaste dienst en word dagelijks populairder.

Voor onze gamers, geeks en Nerds in de Benelux is dochteronderneming lootchest B.V. opgericht om ook in de lage landen de klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Dus: Word nu deel van een groeiende gemeenschap van gamer, geeks en nerds die de gelukkige ontvangers van de maandelijkse verassingsbox van lootchest zijn!

Voor verder informatie zoek ons webpagina www.lootchest.nl op of ga naar www.facebook.com/lootchest.benelux/ !