Geef je hond een surprise

Voor je hond een surprise regelen

Het is vanzelfsprekend een fantastisch gevoel om je hond lekker te verwennen en deze in de watten te leggen. Dat kan op vele manieren. Wellicht ga jij een extra lange wandeling maken, ga je net wat langer buiten ravotten of geef je je viervoeter een supergrote lading met fysieke knuffels. Allemaal leuke manieren! Maar wat dacht je van een smaakvol pakket vol met heerlijke snacks, leuke speeltjes en schattige knuffels? Dan is een Bellobox de ideale surprise voor je hond. Deze zit boordevol natuurlijke snacks en worden precies afgestemd op de behoeften van jouw hond.

Voor ieder wat wils

Jouw hond verdient uiteraard alleen het beste van het beste. Hij of zij heeft speciale behoeften en daar wil je natuurlijk in voorzien. Dan is een surprisebox van Bellobox een geslaagde keuze. Je kunt namelijk kiezen uit vele mogelijke opties. Zo heb je bijvoorbeeld de premium pakketten. Dit zijn dozen die helemaal zijn afgestemd op het formaat van verschillende soorten honden. Is jouw hond onder de tien kilo? Dan ga je voor dat pakket, vol beloningen, kauwkluiven en andere snacks die aansluiten bij de behoeften van een kleine hond. Maar je kunt uiteraard kiezen voor een pakket voor honden tussen de tien en vijfentwintig kilo. En als jouw viervoeter zwaarder is dan vijfentwintig kilo heeft Bellobox ook een passende oplossing. Zo is er altijd wat te vinden om jouw hond te verwennen.

Lekker en gezond

De snacks in de verrassingsbox voor honden zijn bij Bellobox altijd honderd procent natuurlijk. Dit betekent dat het gezonde snacks zijn die tevens positieve effecten hebben op het gebit en het tandvlees van uw hond. Van nature hebben deze beestjes een kauwbehoefte en door te kauwen houden zij hun kaken en tandvlees op orde. Een zeer verantwoorde keuze dus. Ook als jouw hond een allergie of intolerantie heeft hoef je niet te vrezen en biedt Bellobox een oplossing. In het assortiment vind je namelijk ook pakketten die speciaal gemaakt zijn voor honden met een allergie of intolerantie voor producten van kip, rund of varken. Zo weet je zeker dat je viervoeter de juiste ingrediënten binnenkrijgt en veel minder last heeft van allergiesymptomen. Daarnaast zijn deze zogeheten hypoallergene boxen allemaal granenvrij en glutenvrij.

Kies zelf de ideale honden surprise

De Belloboxen zijn in ieder geval een leuke verrassing voor je hond. Of er nou een reden achter zit of niet: het pakket schenken aan je viervoeter geeft jullie beiden een heerlijk gevoel. Zeker als je weet dat je hond daar smakelijk van zal genieten.