FLEETCOR zit in de top 15 van innovatiefste bedrijven 2016 volgens Forbes

FLEETCOR: NU IN DE TOP 15 VAN INNOVATIEFSTE BEDRIJVEN WERELDWIJD VAN 2016 VOLGENS FORBES

Forbes Magazine heet FleetCor Technologies, Inc. welkom in de ranglijst van beste 100 innovatiefste bedrijven ter wereld door haar voor 2016 de 14de plaats toe te kennen. De lijst van Forbes is niet samengesteld op basis van bedrijfsprestaties uit het verleden of voorkeuren van de redactie. De ranglijst is opgesteld op basis van de huidige en verwachte aantrekkingskracht van het bedrijf voor investeerders. Forbes rangschikt de bedrijven volgens hun innovatieve waarde: het verschil tussen de beurswaarde van het bedrijf en de huidige netto waarde van de kasstroom van de beschikbare bedrijfsonderdelen (berekend met een gepatenteerd algoritme van Credit Suisse HOLT). Elke bedrijf in de ranglijst heeft openbare financiële gegevens van de afgelopen zeven jaar en een beurswaarde van $10 miljard.

Het bedrijf FLEETCOR is in 1986 in Amerika opgericht en is tegenwoordig een onafhankelijke, wereldwijde leverancier van gespecialiseerde betaalproducten en -diensten.

GEMAKKELIJKER ONDERWEG MET DE EUROSHELL CARDS VAN FLEETCOR

Tegenwoordig levert FLEETCOR velerlei producten waaronder betaalpassen voor wagenparken, betaalpassen voor eten en drinken, kortingskaarten voor zakelijke overnachtingen en andere gespecialiseerde betaaldiensten voor elk soort bedrijf ter wereld. Het meest populaire product van FLEETCOR en Shell – de euroShell tankpas – vergemakkelijkt het leven door het reizen en routinematige bedrijfsactiviteiten te automatiseren. Hiermee kan het wagenpark van een bedrijf op zakelijke wijze intern gecontroleerd worden. Dit reduceert de zakelijke kosten. Ook kan met een GPS-systeem het transport effectief gevolgd worden. De euroShell Card van FLEETCOR zorgt voor een zekere en veilige reis door het aanbieden van brandstof van hoge kwaliteit, overnachtingen en andere bijbehorende diensten (zoals reparaties, eten en drinken, en volgmogelijkheden).