Elst Transport de specialist voor bouw en industrie

Een echt familiebedrijf!

Al bijna 20 jaar zijn wij voor u bezig transport te vereenvoudigen. Een moeilijk bereikbare plaats, breekbaar product of een waardevol product? Geen probleem, uw zending is bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn niet voor niets de specialist voor bouw en industrie.

De specialist voor bouw en industrie

Wij zijn er om u perfect te ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom hebben wij altijd een passende vervoersoplossing voor uw zending, zelfs voor de meest afwijkende maten en materialen. Daarnaast zijn onze chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden.

Distributie

Uw klanten verwachten de leveringen steeds sneller op plaats van bestemming.  Dit vergt snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit van uw bedrijfsvoering. Wij nemen voor u graag de distributie uit handen. Of u nu alles vanuit één plaats naar uw klanten stuurt of dat u een pakketje van plaats A naar plaats B wil laten brengen. Wij hanteren in Nederland een 24-uur distributie. Wij bezorgen voor u in heel Nederland, de volgende dag. Een levering van plaats A naar plaats B is al binnen 48 uur  te realiseren. Dit alles met de kwaliteit zoals u die van een familiebedrijf als dat van ons mag verwachten.

Spoedlevering

Soms heeft u leveringen die u liever gister dan vandaag op de plaats van bestemming wil zien. Op die momenten kunt u bij ons kiezen voor een spoedlevering. Wij zullen er dan alles aan doen om de levering zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te laten arriveren.  Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een spoedlevering indien de waarde van de zending erg hoog is. Uiteraard verzorgen wij dit ook voor u. Zoals u van ons gewend bent zorgt een nette, correcte chauffeur voor de aflevering en vertrekt hij alleen op locatie met een handtekening voor ontvangst. Om uw spoedlevering zo snel mogelijk in orde te maken kunt u ons bellen.

Warehousing

Komt u opslag te kort, of besteed u uw opslag liever uit aan een partij die er beter in thuis is? Wij helpen u graag. In ons magazijn is er voldoende ruimte voor uw goederen. Wij zorgen er voor dat uw goederen op eenzelfde wijze verzorgd worden, zoals u zelf ook gedaan zou hebben.

Dat levert u onder andere de volgende voordelen op:

  • Opslag voor alle soorten en maten goederen
  • Extra beveiligde delen voor waardevolle goederen
  • Direct de mogelijkheid tot orderpicking, overslag en etikettering
  • Realtime inzicht in uw voorraad
  • In- en ompakken van uw goederen
  • U kunt zicht richten op uw eigen vakgebied

Uiteraard combineren wij dit voor u graag met het verzorgen van transport. of neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden om voor u opslag te bieden.

Transport op maat

Wij leveren graag de diensten waar u behoefte aan heeft. Zelfs met onze complete pakket aan diensten zal er altijd iets zijn wat wij niet benoemd hebben. Schroom daarvoor niet contact met ons op te nemen.  Van een familiebedrijf als de onze, mag u terecht een hoge betrokkenheid verwachten. Wij kijken graag samen met u naar de voor u beste oplossing. Dat biedt u zekerheid voor morgen.