Een puppybox als ideaal cadeau voor je jonge hond

Een puppybox voor de pup tot zes maanden

Hoe leuk is het om een pakket te ontvangen dat speciaal gemaakt is voor honden die jonger zijn dan zes maanden en vol zit met heerlijke snacks en andere nuttige items? Het is een geweldige verrassing voor jouw pup of voor de pup van iemand anders. De lekkere tussendoortjes uit de box zijn speciaal afgestemd op jonge honden en hun gebit. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat erin zit! Daarnaast bevat de puppy box ook nog eens zeer bruikbare items zoals een leuk speeltje waarmee je pup uren zoet is, een schattige knuffel en een poepzakhouder met bijbehorende zakjes. Zo heb jij een compleet pakket dat helemaal past bij de jonge hond.

Voor je eigen pup of die van iemand anders

Een puppybox aan je eigen pup schenken is natuurlijk geweldig. Het is prachtig om te zien hoe jouw kleine hondje zal genieten van de heerlijke tussendoortjes en de smaakvolle snacks. Denk bijvoorbeeld aan zachte kleine kluiven, runder strips, twisters, gevriesdroogde snacks en nog veel meer. Maar het is natuurlijk ook fantastisch om zo’n pakket aan het baasje van een pup in je vrienden- of familiekring cadeau te doen. Voor hen is het al een magisch gevoel dat zij een nieuwe pup in huis hebben. Als daar dan ook nog eens een speciaal op maat samengesteld pakket bijkomt, waarvan de pup volop kan genieten, is dat helemaal feest. Een Bellobox als deze cadeau doen kan natuurlijk uit het niets maar kan tevens op de verjaardag (of de geboortedag) van een hond gedaan worden.

Gebruik de lekkere snacks als beloningen

Zeker op een jonge leeftijd is het zindelijk maken van een pup erg belangrijk. De jonge hond moet dan nog veel leren: goed luisteren, niet zomaar in huis poepen of plassen en nog veel meer. Als je kleine viervoeter goed gedrag vertoont kun je deze belonen met de smaakvolle snacks van de puppy box. Zo stimuleer je hem of haar om ook de volgende keer weer de juiste handelingen uit te voeren. Extra leerzaam en direct ook extra lekker voor je pup.

Eenvoudig te bestellen

De puppybox is via de website van Bellobox eenvoudig te bestellen. Kies je ervoor om eenmalig de doos te laten bezorgen? Of ga je voor een abonnement en laat je meerdere maanden achter elkaar zo’n heerlijk pakket aan huis leveren? Ideaal en supersimpel! Bij het bestellen van deze box ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je de items los in de winkel koopt. Plus: je steunt ook nog eens goede doelen bij de aankoop van een pakket van Bellobox. Er zitten dus alleen maar voordelen aan het bestellen en gebruiken van een puppy box.