Een persbericht verspreiden

Wanneer je meer verkeer naar je website wilt krijgen is het natuurlijk belangrijk om je website kenbaar te maken bij andere sites en eventuele toekomstige bezoekers, dit kun je doen op www.persberichtenpubliceren.nl ! Je kunt het zien als bijvoorbeeld een hele mooie kroeg hebben, maar er geen bordjes naar toe plaatsen en er niet tegen iedereen over praten.

Wanneer je er tegen niemand over praat en er geen bordjes naar toe plaatst komt er natuurlijk ook nooit iemand kijken. Als er eenmaal mensen de bordjes hebben gevonden en er veel over gaan kletsen, kan het maar zo zijn dat je mooie bar binnen no-time te klein is!

De webpagina is een onderzoek dat ik doe naar het effect van het plaatsen van backlinks vanaf artikel directories. Door zelf artikelen te plaatsen (zoals ik nu doe) en zelf ook een aantal artikelen websites bij te houden, wil ik meer kennis en info opdoen op dit gebied.

Straks hoop ik meer info verzameld te hebben om er een nuttig bericht over te kunnen typen. Ik ga mijn eigen sites in ieder geval ook gebruiken om persberichten met backlinks naar mijn eigen websites te plaatsen!

Wil je zelf ook meedoen en kijken wat het gevolg is of kan zijn? Kijk dan op: Persbericht Verspreiden !