Dubbele m2 zonder uitbreiding!?

Heeft u meer ruimte nodig in uw magazijn en wilt u liever niet verhuizen? Dat is begrijpelijk want er komt veel bij kijken. Een verhuizing van een magazijn is namelijk niet als een gewone verhuizing. Tegenwoordig worden er steeds meer magazijnsystemen gemaakt zodat er zo efficiënt mogelijk gebruik wordt gemaakt van het magazijn. Een van deze magazijnsystemen is de entresolvloer. De entresolvloer zorgt ervoor dat de beschikbare m2, zonder de uitbreiding van uw pand, wordt verdubbeld. Hierdoor kunt u extra opslagruimte creëren, maar ook voor extra werkplekken zou dit een goede oplossing zijn. Als het ware wordt er een extra verdieping gemaakt met de entresolvloer. U maakt op deze manier optimaal gebruik van het magazijn. Dit is een minder gevaarlijke oplossing dan hogere stellingen.

De entresolvloer, hoe ziet dit eruit?

Het vloersysteem bestaat uit sigmaprofielen, kolommen en vloerelementen. Dat maakt het mogelijk dat de entresolvloer snel en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Bij de entresolvloer zijn geen hinderlijke verticale schoringen. Ook leidingen, bedrading en sprinklerinstallaties kunnen worden weggewerkt. Dat wordt bij de entresolvloer gedaan met behulp van sigmaprofielen. Het is zelfs mogelijk om alles af te werken met wand- en plafondsystemen. Binnen twee jaar heeft u de entresolvloer al terugverdiend.

Entresolvloer bij FGN magazijnsystemen

FGN magazijnsystemen helpt u graag bij het vinden van de juiste magazijninrichting. Dit kan namelijk best lastig zijn. Daarbij komt dat u hier een hoop geld aan uitgeeft, dus dat advies van een expert niet verkeerd is. Ook wanneer u de entresolvloer wilt verhuizen, aanpassen of uitbreiden is dat voor de medewerkers van FGN magazijnsystemen geen probleem. Zij helpen u graag daar waar dat kan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw magazijn of bedrijf? Neem dan gerust contact op. Dit kan door het contactformulier op de website.