Driewieler kopen? Handige keuzehulp

Driewielers zijn hartstikke leuk speelgoed voor jongens en meiden. Een driewieler kopen doe je niet zomaar, je wil er één die goed bij je kind en je eigen wensen past. In dit artikel geven we aan waar je op moet letten als je een driewieler kopen wil.

 

Samen met je kinderen naar buiten

Een rondje wandelen met je peuter of dreumes is nogal een karwei. Ze vinden zichzelf te groot voor de kinderwagen. Echt goed lopen kunnen ze nog niet en voor een loopfiets hebben ze hun stabiliteit nog niet genoeg ontwikkeld.

Dé oplossing is een driewieler! Bij voorkeur een driewieler met duwstang, al dan niet verwijderbaar. Op die manier kan je kindje zelf fietsen, zonder het gevaar van omvallen. Als hij of zij moe wordt, kunnen ze blijven zitten en kun je ze duwen.

Driewieler kopen; waar moet je op letten

Driewielers zijn er al voor kinderen vanaf 1 jaar. Let er bij deze leeftijd wel op dat de driewieler niet te groot is, je dreumes moet wel bij de trappers kunnen.

Belangrijk is ook dat de driewieler een goede stoel en gordel heeft. De jongste kinderen zitten nog niet altijd stevig, of ze vallen in slaap. Voor kinderen vanaf 1 jaar is een driewieler met duwstang aan te raden, zodat je ze kunt duwen als ze moe worden. Neem een driewieler met trappers die vrijloop hebben,  zodat de trappers niet continu meedraaien als je hem duwt.

 

Is je dreumes of peuter fan van een bepaald thema of personage? Veel populaire thema’s en televisieseries hebben hun eigen model driewieler. Disney Cars, Brandweerman Sam, Finding Dory en niet te vergeten Disney Frozen zijn allemaal verkrijgbaar als driewieler

 

Driewieler aanraders

Little Tikes 4in1 driewieler

Een perfect instapmodel driewieler is de Little Tikes 4in1 Driewieler. Deze driewieler met duwstang heeft alles wat je nodig hebt, inclusief een zonnescherm, flessenhouder en opbergbakje voor spulletjes. Hij is verkrijgbaar in blauw, roze en rood.

Alle Little Tikes 4 in 1 driewielers hebben anti-slip pedalen, voetsteunen en vrijloop. Ze zijn super comfortabel en hebben een veiligheidsgordel.

 

Smoby Be Move Driewieler

Als je een driewieler kopen wil is dit de meest voor de hand liggende keuze. Smoby Be Move driewielers zijn mooi, in verscheidene leuke thema’s en kleurstellingen te verkrijgen en van hele goede kwaliteit.

Ze zijn een stuk goedkoper dan de Little Tikes 4 in 1 driewielers. Smoby Be Move driewielers hebben geen zonnescherm of flessenhouder. Ze hebben wel allemaal een duwstang, stoeltje met veiligheidsgordel, vrijloop en opbergbakje. Kortom, alles wat een driewieler gemakkelijk in gebruik en veilig maakt, zit erop.

 

Driewieler kopen online

Online kopen maakt het gemakkelijk voor je. Je hoeft niet naar de winkel en je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd.

Wil je online een driewieler kopen dan kan ik je de webwinkel van BuitenspeelGigant aanraden. Zij beantwoorden eventuele vragen snel en bezorgen ook snel bij je thuis.

Behalve driewielers verkopen ze ook veel andere kindervoertuigen als traptractors, skelters, loopauto’s enzovoorts. Je kunt er ook terecht voor andere soorten buitenspeelgoed en speeltoestellen