Dé interieurtrends van 2017

Ben jij woonachtig in Eindhoven of omgeving en vind je dat het tijd wordt voor een nieuw interieur? Ga dan kijken bij een meubelwinkel Eindhoven om je interieur te updaten met de nieuwste trends voor 2017. Na het lezen van deze blog zal je helemaal up-to-date zijn en de nieuwste meubeltrends kunnen toepassen in je eigen huis.

Wat kan echt niet meer?

Als het gaat om kleuren zullen we de pastel en poeder kleuren steeds minder terugzien. Waar vorig jaar poeder roze en lavendelblauw nog dé kleuren waren voor je interieur, zullen deze vervangen gaan worden door warmere kleuren. Verder zijn koper en wit marmer ook niet meer van deze tijd en deze trends zullen dan ook langzaam gaan verdwijnen.

Kleuren 2017

De trend van 2017 is diepere warmere kleuren. Dit zijn kleuren als bruin terracotta en groen. Ja u leest het goed, groen gaat het goed doen in 2017. Aarzel dan ook niet om uw huis in te richten met veel planten en groene accessoires. En als je helemaal voor iets extreems wil gaan kies dan voor een groene muur.

Meubels

Een opvallende trend voor meubels in 2017 is flat packed. Dit zijn meubels die op een slimme manier verpakt kunnen worden doordat ze makkelijk opgevouwen of uit elkaar gehaald kunnen worden. Deze trend is natuurlijk ontstaan bij een groot Zweeds bedrijf dat bij jullie allemaal wel bekend is. Nu hebben designers dit overgenomen en geperfectioneerd. Het makkelijk opvouwen of demonteren is natuurlijk ideaal voor als je gaat verhuizen en al je meubels mee moet nemen naar je nieuwe woning.

Accessoires

Waar de afgelopen jaren glanzend koper en rosé koper helemaal hip waren, zullen deze uit de mode gaan raken in 2017. Koper gaat vervangen worden door goud, mat en glanzend. Maar de verwachting is dat zelfs nog in 2017 goud weer vervangen zal worden door minder gepolijste metalen. Hierbij moet je denken aan brons, zwart staal en geborsteld materiaal.

www.dzit.nl