De beste palmbomen

Hoe een palmboom kopen? Het lijkt misschien eenvoudig genoeg, maar er zijn een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Net als veel andere levende wezens, zal het kiezen van de juiste palmboom je niet alleen een geweldige investering geven, maar ook met tropische schoonheid die alleen palmbomen kunnen bieden!

Begin met te beslissen of je nieuwe palm voor binnenshuis of een deel van je buitenlandschap zal zijn. Palmbomen zijn prachtige kamerplanten, en ze fungeren als een natuurlijke luchtbevochtiger en een natuurlijke binnenluchtzuiveringsinstallatie! Een interessante palm kan een tropische smaak toevoegen aan een thuiskantoor, studeerkamer, woonkamer of slaapkamer. Hoe geweldig is het om een ​​serre te hebben in een koeler klimaat, compleet met een binnenpalm! Veel commerciële kantoren, zoals medische kantoren, advocaten, onroerend goed en anderen hebben een tropische schoonheid in de hoek om hun klanten te helpen zich in een ontspannen sfeer te vestigen.

Scaping van een palmboom


Overweeg, wanneer u “Palm-Scaping” buitenshuis, welk algehele effect uw palmen zullen toevoegen aan uw prachtige landschap. Gaan ze schaduw bieden voor een zwembad of patio? Zullen hun unieke bladvormen helpen bij het creëren van interesse in uw tuin, of zullen de bomen gewoon uw tuin worden. Alleen jij weet hoe je de perfecte tropische wereld vanuit je hoofd kunt creëren! Het kopen van de juiste handpalmen biedt een geweldige start!

Nadat u hebt overwogen of uw boom of bomen geschikt zijn voor binnen- of buitenplezier, begint u met het kiezen van een geschikte variëteit. Sommige bomen doen het binnenshuis beter en sommige buitenshuis. Palmen die langzaam groeien, en die het goed doen wanneer ze worden gepot, zouden een betere keuze zijn voor Palm-Scaping binnenshuis. Probeer een palm te kiezen voor gebruik binnenshuis met interessante bladeren, maar houd rekening met de grootte in je kamer. Verticale bladgroei kan hier een voordeel zijn, in plaats van een palm die zich verspreidt. Probeer een variëteit te kiezen die niet teveel water of onderhoud vereist. Gebruik altijd een schotel onder een kamerplant of boom om extra water op te vangen dat na het gieten uit de pot kan lopen. Dit beschermt je vloer of tapijten!

Palmbomen buiten zorgen voor meer vrijheid in grootte en kenmerken. Overweeg eerst uw locatie. Er zijn koude winterharde variëteiten die wat sneeuw en onder vriestemperaturen kunnen verdragen! Deze schoonheden zouden geweldig zijn in noordelijke klimaten, en degenen die buiten tropische gebieden wonen, kunnen eindelijk kiezen om hun werven te Palm-Scape. Als je de hit van je volgende BBQ in de achtertuin in New York wilt zijn, probeer dan een Palm in je achtertuin te planten! Meer over de palm lees je hier
Artikel door: https://www.tuinplantenwinkel.nl