De airport service van Airport Taxi Limburg vervoert u van en naar iedere luchthaven

Ontspannen met één van onze taxi naar het Airport voor een zakenreis of vakantie? Airport Taxi Limburg zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. U reist met onze comfortabele Airport service vanuit Geleen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal op het Airport. De ervaren chauffeurs van onze taxicentrale staan 24 uur per dag voor u klaar om al uw vervoerswensen te verwezenlijken. Zo bieden wij u de beste kwaliteit en service tegen een aantrekkelijke prijs. 
Al onze wagens zijn: nieuw, schoon en rookvrij.

Tarieven van en naar alle luchthavens zijn berekend op basis van een vaste lage prijs.

Vul het online reserveringsformulier in en wij nemen direct uw aanvraag in behandeling. Vergeet niet om belangrijke informatie zoals het aantal personen, vluchtnummer of extra bagage door te geven. Zo weten wij zeker dat u een zeer comfortable manier en onbezorgde taxirit ervaart. Heeft u met spoed een taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op en wij sturen direct een taxi uw kant op! Laat u luxe vervoeren door Airport Taxi Limburg.

Telefoonnummer: 06 22 33 45 66

Email: Info@airport-taxi-limburg.nl

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via email of bel met 06 22 33 45 66. Goedkoper is bijna niet mogelijk voor een airport taxi.

Wij verzorgen een zorgeloze start van uw vakantie of (zaken)reis. Via Airport Taxi Limburg bestelt u heel eenvoudig een Vliegveld Taxi voor een aantrekkelijke prijs verzorgen wij het vervoer naar verschillende luchthavens. Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur van het taxibedrijf graag even met u meegaan tot aan de incheck balie.

Airport Taxi Limburg