Dakwerken Maastricht

Dakwerken Maastricht

Dakwerken Maastricht is bekend als vakkundig dakdekkersbedrijf. Dit jonge en gedreven bedrijf is in de loop der maanden/jaar enorm ontwikkeld. Wanneer u voor ons kiest, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat alles op een nette manier afgeleverd wordt.

Kleine greep uit onze diensten:

Lekkages

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage een van de grootste ergernissen. Een lekkage zorgd voor waterschade, daarnaast is de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen.

Dak inspectie

Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke staat het dak verkeert, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren.

Dakbedekkingen

Het aanbrengen van dakbedekking kan op veel verschillende manieren. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten daken, en soorten dakbedekking.

Zink en loodwerk

Dakwerken Maastricht is er voor het herstellen of het vernieuwen van zinken goten. Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis.

Dakpannen leggen

Wij leggen en repareren dakpannen en verhelpen daklekkage. Voor een pannendak kunt u kiezen uit de traditionele Hollandse dakpannen voor oude panden.

Houtrot vervangen

Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen. Wanneer dit ook bij jouw het geval is adviseren we een houtrot reparatie uit te (laten) voeren.

Schoorsteen Renovatie

Oude schoorstenen zijn vaak in slechte staat en daarom is het van belang dat de schoorsteen wordt gerenoveerd.

Dakisolatie

Voor dakisolatie bent u bij ons aan het juiste adres! Onze bekwame dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak optimaal wordt geïsoleerd.