Dakwerken Maastricht

Dakwerken Maastricht

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud voor spoedklussen aan het dak, maar u kunt ons ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van daken.

Met spoed een dakdekker nodig?

 Dakwerken Maastricht is 24/7 bereikbaar voor alle dakwerkzaamheden. Heeft u direct een professionele en vakkundige dakdekker nodig? Wij komen met spoed! 06-83838861 of email naar Info@dakwerken-maastricht.nl

Daklekkage opsporen en snel oplossen.

 Bij een daklekkage neemt u met spoed contact op met Dakwerken Maastricht. Wij beschikken over ruime ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden, waaronder het oplossen van een daklekkage.

Dakinspectie met drone

Laat ons een dak inspectie met de drone uitvoeren, na een vakkundige dakinspectie kunnen wij u adviseren. Tijdige dak inspectie kan lekkage en schade voorkomen en kosten op dakreparatie besparen.

Kleine greep uit onze diensten

Lekkages

Voor veel woningbezitters vormt een lekkage een van de grootste ergernissen. Een lekkage zorgd voor waterschade, daarnaast is de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen.

Dak inspectie

Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke staat het dak verkeert, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren.

Dakbedekkingen

Het aanbrengen van dakbedekking kan op veel verschillende manieren. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten daken, en soorten dakbedekking.

Zink en loodwerk

Dakwerken Maastricht is er voor het herstellen of het vernieuwen van zinken goten. Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis.

Dakpannen leggen

Wij leggen en repareren dakpannen en verhelpen daklekkage. Voor een pannendak kunt u kiezen uit de traditionele Hollandse dakpannen voor oude panden.

Houtrot vervangen

Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen. Wanneer dit ook bij jouw het geval is adviseren we een houtrot reparatie uit te (laten) voeren.

Schoorsteen Renovatie

Oude schoorstenen zijn vaak in slechte staat en daarom is het van belang dat de schoorsteen wordt gerenoveerd.

Dakisolatie

Voor dakisolatie bent u bij ons aan het juiste adres! Onze bekwame dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak optimaal wordt geïsoleerd.

Dakdekker