Communiceer met een duidelijke sticker

deursticker-wc1-blogCommuniceer met een duidelijke deursticker

Kan ik hier gebruikmaken van de wifi?” Of: “Waar is het toilet?” Ben je zulke vragen zat? Communiceer dan vanaf nu duidelijk met een mooie deursticker. Je plakt de sticker op de deur en de klant heeft direct bij binnenkomst een antwoord op zijn vraag. Helder en duidelijk. Alleen zo voorkom je dat je 20 keer dezelfde vraag moet beantwoorden.

gratis-wifi-6a-stickervoordeel-blogWifi en social media stickers

Mensen willen de hele dag verbonden zijn. Het is daarom eigenlijk niet vreemd dat ze naar een eventueel beschikbaar wifi-netwerk vragen. Heb je het beschikbaar, meldt het dan meteen op de deur via een deursticker. De klant stelt de vraag niet meer en zal tevreden zijn, omdat je de service biedt die hij verwacht. Wil je het helemaal digitaal slim aanpakken? Plaats dan meteen een sticker met je social mediakanalen. De kans is groot dat je er enkel door die sticker een aantal volgers bij krijgt!

voetstapsticker-blogVoetstapstickers

Raken klanten weleens de weg kwijt in je zaak? En werken bordjes niet, omdat mensen die toch niet lezen? Zoek dan niet verder en plaats voetstapstickers. Veel mensen kijken onbewust naar de grond als ze lopen. Zo’n voetstapsticker valt de klant direct op en de mens is zo ‘geprogrammeerd’ dat hij niet anders kan dan volgen. Geen onnodige botsingen of verdwalingen meer in jouw zaak!

veiligheid-stickerset-blogPictogramstickers

Natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om met beeld te communiceren. Door middel van een sticker is gemakkelijk aan te geven waar het toilet is. Een sticker met een rookverbodsbord is vaak effectiever dan de tekst “Niet roken”. Met beeld bereik je vaak eerder je doel dan wanneer je woorden gebruikt. Daarnaast: plaatjes zijn voor iedereen te begrijpen, dus van een taalprobleem heb je ook meteen geen last meer.

Meer info

Geïnteresseerd wat Stickervoordeel.nl voor jou kan betekenen? Kijk dan eens in onze webshop voor voorbeelden of neem contact met ons op. Bij Stickervoordeel.nl winkel je veilig en ben je verzekerd van hoge kwaliteit.