Buitenspeelgoed – leuk speelgoed voor elk kind

De lente komt weer in het land. Kinderen gaan weer volop buitenspelen.

Een groep kinderen doet tikkertje op het pleintje. De skelterjongens komen aangescheurd. Er klinken vrolijke klanken van meiden die in de weer zijn met een groot springtouw. Ieder kind kan zich buiten vermaken met of zonder buitenspeelgoed. Er is wat leuks te doen voor iedereen. Van simpel buitenspeelgoed als een springtouw tot rijdend buitenspeelgoed tot speeltoestellen, alles komt weer tot leven.

 

Simpel buitenspeelgoed

Om lol te hebben met buitenspelen heb je geen groot of duur speelgoed nodig. Zoals hierboven al staat, een lang springtouw bijvoorbeeld staat garant voor uren speelplezier. Je kunt er met andere kinderen mee spelen, wat het hartstikke gezellig maakt.

Ook een simpele bal is razend populair buitenspeelgoed. Ballen zijn erg veelzijdig. Voetballen, overgooien, trefballen, kegelen, er zijn honderden spelletjes te verzinnen die je met een bal kunt doen.

Kijk thuis maar eens rond, er liggen vast en zeker genoeg spulletjes die je kunt gebruiken om buiten mee te spelen.

 

Rijdend buitenspeelgoed

Rijdend buitenspeelgoed is over het algemeen wat duurder en groter dan voorgenoemd speelgoed. Ook in deze categorie is er voor ieder wat wils.

Voor de jonge loonwerkers zijn er traptractors en looptractors, zelfs graafmachines voor kinderen om op te rijden.

Ga je gezellig met papa en mama te voet naar oma? Neem dan de step. Een step die je kunt opvouwen is helemaal top, deze neemt nauwelijks plek in.

Als je meer een crosser bent zijn er veel verschillende trapquads en skelters te verkrijgen, voor iedere leeftijd.

Neem maar eens een kijkje op de website van BuitenspeelGigant, die buitenspeelgoed verkoopt. Honderden kindervoertuigen zijn er. Ze hebben ook handige keuzehulpen om je te helpen bij je keuze.

 

 

 

Speeltoestellen

Bij een speeltoestel denk je misschien gelijk aan een groot toestel wat de halve tuin in beslag neemt. Dat hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Maar om te beginnen zou je een inklapbare glijbaan kunnen nemen. Deze kun je altijd aan de kant zetten.

Heb je genoeg plek, dan is een trampoline een echte topper! Ieder kind vermaakt zich er uren op. Hoe jong of oud ze ook zijn.

Als je kinderen graag hun eigen plekje willen, overweeg dan een speelhuisje. Je hebt zelf rust binnen en de kids hebben hun eigen huis om in te spelen, ideaal!

 

Als je meer wil weten over welk buitenspeelgoed bij welke leeftijd van je kinderen past, verwijs ik je door naar mijn artikel ‘buitenspelen met buitenspeelgoed’.

 

www.buitenspeelgigant.nl