BTI TAX Geleen Sittard

BTI TAX Geleen Sittard

BTI TAX biedt professioneel en exclusief taxivervoer voor iedereen.

Na ruime ervaring met het taxibedrijf AhRo Tax hebben Ahmed & Roger besloten BTI TAX over te nemen in 2014. Zo kunnen ze hun klanten nog beter bedienen.

Airport taxi van BTI TAX

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis? wij zorgen voor het begin en het einde van uw trip.

De BTI TAX vliegveld taxi biedt de laagste prijs garantie en de hoogste kwaliteit. Ieder moment van de dag of nacht staan onze chauffeurs voor u klaar. Onze chauffeurs zijn representatief en altijd op tijd.

Ongeacht het aantal personen waar u mee reist, brengen wij u naar de luchthaven. Ook voor uw bagage is altijd ruimte plaats.

Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.

Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.

Tarieven van en naar alle luchthavens zijn berekend op basis van een vaste lage prijs. Ook is de prijs meteen zichtbaar. Zodat u altijd van de voren de prijs weet.

Boek nu voordelige je vliegveld taxi bij BTI TAX

Wilt u binnen 24 uur boeken of een extra adres toevoegen neem telefonisch contact op: 06 22 33 45 66.

BTI TAX Geleen Staat dag en nacht voor je klaar om naar elke gewenste locatie te brengen.
Airport Taxi tegen zeer aantrekkelijke tarieven.