Bootshop4U.nl bezorgd je een besparing op de verzendkosten

Mocht je Bootshop4U.nl al kennen dan weet je dat dit een webwinkel is met vele voordelige onderdelen voor de boot. Mocht je deze webwinkel nog niet kennen dan weet je dit nu en dan is het zaak snel eens een bezoekje aan de winkel te brengen. Dit kun je direct doen door op de link bovenaan in dit artikel te klikken. Dan zie je meteen al een aantal aanbiedingen staan. Ook zie je dan meteen hoe voordelig de producten zijn. Vanaf 1 april (dit is geen grap) is er nu nog een hogere besparing te behalen. Deze besparing geldt op de verzendkosten. Bestel je voor 49 euro of meer dan is het verzenden gratis. Als je ziet hoeveel voordelige producten er in de webwinkel te vinden zijn zal het niet lastig zijn een keuze te maken.

Het assortiment van Bootshop4U.nl bevat vele producten. Dit zijn de noodzakelijke onderdelen maar ook luxe artikelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een nieuw stuurwiel of een nieuwe stoel te bestellen. Daarbij zijn er ook nog eens vele producten in de aanbieding. We gaven al aan dat je hiervan een aantal op de homepage kunt vinden. Wil je nog meer aanbiedingen zien dan kun je bij de opruiming kijken.

Bootshop4.nl biedt een uitstekende klantenservice

Bij Bootshop4U.nl vinden ze het niet alleen belangrijk om een goede prijs en om goede producten aan te leveren. Het is ook belangrijk om een goede klantenservice te bieden. Heb je een vraag over een product dan kun je die gemakkelijk stellen. Dit kan niet alleen per e-mail en telefoon.

Het is ook mogelijk om de vraag per Whatsapp en chat te stellen. Daarbij is er ook een goede aftersales. Is er een probleem met een product wat je hebt gekocht dan kunnen wij helpen. Dit geldt ook bij hulp bij installatie of montage. Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent met de aankoop. Mocht er een probleem zijn of heb je een vraag schroom dan niet en neem contact met ons op.