Bespaar geld met een refurbished iPhone

Je bent op zoek naar een nieuwe telefoon en je overweegt wat je nu eigenlijk moet nemen. Inmiddels zijn er veel goede telefoons op de markt, maar laten we eerlijk zijn de meeste willen toch een iPhone van Apple. Echter kan de prijs soms een groot obstakel zijn hierin, want niet iedereen heeft zin om voor een iPhone XS bijna 1200 euro uit te geven of zijn broertje XR voor ruim 860 euro. Dit kan zelfs een reden zijn om te switchen naar een ander of goedkoper merk. Als je nu toch gewoon graag een iPhone wilt is een refurbished iPhone the way to go. Refurbished is alles wat tweedehands niet is! Het gaat hier wel om een gebruikt toestel, maar je krijgt niet alle ellende van een ander. Het toestel wordt gereviseerd, nagekeken en alles wat nodig is vervangen. Zo krijgt een toestel altijd een nieuwe accu zodat je niet een toestel krijgt waarvan de batterij slecht is en je hebt garantie. Het is een bijna nieuw toestel eigenlijk met hooguit wat lichte gebruikerssporen. Het idee bij refurbished is namelijk nog wel eens dat neerkomt op een tweedehands toestel, maar dit is echt een groot verschil.

Nu het meeste interessante aspect namelijk de prijs. Voor een refurbished iPhone 7 betaal je 299 euro een refurbished iPhone 8 betaal je 499 euro en een refurbished iPhone 6s heb je al voor 209 euro. Met deze prijzen is het voor iedereen mogelijk om een iPhone te kopen. En het allermooiste van alles is dat je gewoon 2 jaar garantie krijgt op je toestel. Mocht er wat mee aan de hand zijn wordt dit gewoon voor je opgelost.

Als je vandaag voor 23 uur besteld heb je het toestel morgen al in huis. Refurbished van Rephone geeft iPhones een tweede leven en klanten een eerlijke prijs voor een top kwaliteit toestel met garantie.