Bent u op zoek naar Dakreparatie met spoed?

Heb je met spoed een ervaren dakdekker nodig, omdat er water door het dak naar binnen komt, of omdat er gele kringen op het plafond te zien zijn?

Je kunt niet al te lang wachten met de reparatie in zo’n situatie! Kooistra dakwerk komt je snel en vakkundig uit je zorgen redden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en uw dringende dakreparatie, zoals het verhelpen van lekkages binnen 24 uur. U wilt dat verdere dakschade voorkomen wordt en het complete dak eventueel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. We voeren ook meteen dan een inspectie uit. Als blijkt dat er nog meer zwakke punten zijn, dan kunnen we dit direct voor u aanpakken. Dit bespaart u in de toekomst weer kosten als er opnieuw een lekkage ontstaat. Dankzij grote technische expertise en professionele middelen voert hij uw de spoedreparatie zeer snel en grondig uit. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Bel ons op 06-48884075 of mail ons info@kooistra-dakwerk.nl.

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten.

Waarom Kooistra dakwerken?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

https://kooistra-dakwerk.nl/