Bent u als zakenmens ook ervan overtuigd dat tijd kostbaar is?

Wilt u rustig en comfortabel onder het reizen zakendoen. Dit kan met een luxe personenauto met chauffeur van Business Travel Taxi. Dagelijks vervoeren wij met onder andere ons zakelijk vervoer dienst, zakelijke passagiers naar alle hoeken van Nederland. Ook buiten de Nederlandse landgrenzen, zoals in België, Duitsland, Frankrijk en andere landen bevinden zich bestemmingen waar wij regelmatig onze klanten naar vervoeren. Heeft u een zakelijke afspraak of komen er relatie’s aan op een van de luchthavens, laat een chauffeur van Business Travel Taxi uw gasten comfortabel en zeer luxe ophalen en wegbrengen.

Onze gediplomeerde, representatieve chauffeurs kunnen de meest uiteenlopende ritten voor u verzorgen waarbij u de keuze heeft uit ons moderne wagenpark.

Ons wagenpark is voorzien van luxueuze Mercedes Benz E-Klasses en Mercedes Vito’s voor 8 personen. Luxueuze interieurs, comfortabele stoelen met veel beenruimte en alle mogelijke multimedia.

Ook voor grotere gezelschappen. Met Business Travel Taxi is het taxi vervoer altijd perfect geregeld. Het is mogelijk om op rekening te rijden zodat u één keer per maand een verzamelfactuur krijgt van de door u gereden/geboekte ritten. Tevens is pinnen of op facturen rijden ook mogelijk naar overleg. Om een offerte aan te vragen of een rit te reserveren bekijk onze website voor meer informatie. Voor meteen een business taxi te bestellen bel +31 85 019 336. 

Zakelijk vervoer waar Kwaliteit, Service en Flexibiliteit centraal staat. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Ervaar het gemak en comfort van Business Travel Taxi!

Bezoekadres : Engelenkmapstraat 57, 6131 JE Sittard

Telefoonnummer: +31 (0) 646385199
Email: info@businesstraveltaxi.nl

website: www.businesstraveltaxi.nl

Wij zijn u graag van dienst.

Home