Ben jij op zoek naar een baan in de techniek?

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN TIJDELIJKE OF VASTE BAAN IN DE TECHNIEK, BOUW OF INDUSTRIE EN BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING BIJ EEN AMBITIEUS BEDRIJF? 

Meld dan je C.V. aan en solliciteer op de functie die je aanspreekt en bij je past! Diff maakt het verschil voor een groeiend aantal opdrachtgevers in de bouw & techniek en ambitieuze kandidaten. Wij bieden functies aan op diverse niveaus. Dus of je nu in de laatste fase van je studie of opleiding zit of een (young) professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een interessant project: aarzel niet en meld je C.V. aan. Dan kunnen wij op zoek naar een goede match. Zie hier een overzicht van onze technische vacatures

Heb je vragen over het werken op uitzend- of detachering basis? De meeste antwoorden vind je op deze website. Wil je extra informatie, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een intakegesprek. Dan kunnen we gelijk persoonlijk kennismaken en je wensen bespreken. We helpen je graag verder.

WERKWIJZE

Stap 1: MELD JE C.V. AAN

Je ontvangt per direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Solliciteer je direct op een functie dan ontvang je binnen 1 werkdag bericht om de vervolgafspraken met jou door te nemen.

Stap 2: MAAK KENNIS MET DIFF

Wij ontvangen je in hartje Rotterdam voor een uitgebreid kennismakings- en selectiegesprek. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard komen opleiding, ervaring en motivatie aan bod. Jij kunt je wensen en ambities op het gebied van functie-inhoud, salaris en arbeidsvoorwaarden kenbaar maken.

Stap 3: JE WORDT VOORGESTELD AAN DE OPDRACHTGEVER

Match jij met de vacature, dan leggen we jouw C.V. voor aan onze opdrachtgever(s). Bij interesse wordt er snel een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek bij deze opdrachtgever.

Stap 4: JE GAAT AAN DE SLAG

De opdrachtgever is enthousiast en wil je aannemen op uitzend- of detacheringsbasis. Wij nemen de details rond de overeenkomst duidelijk met je door en maken afspraken over stap 5: begeleiding en contact.

Stap 5: BEGELEIDING EN CONTACT

Aan het einde van je eerste werkdag nemen we contact met je op. We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het is gegaan en wat je eerste indruk is. Ook de rest van je dienstverband blijven we geregeld contact houden met jou en de opdrachtgever, wellicht kun je langer of permanent het verschil maken…

WERKEN VIA DIFF

Een leuke, uitdagende baan in de techniek, bouw, industrie of backoffice voor onze kandidaten vinden. Dat is waar we — op z’n Rotterdams gezegd — onze stinkende best voor doen. Of het nu gaat om een tijdelijke uitzendbaan, een langduriger detachering of bemiddeling voor een vaste baan, wij willen het verschil maken voor jou én onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende manieren om via Diff aan het werk te gaan in de groeiende bouw & technieksector. Laat je CV in een open sollicitatie zodat wij kijken wat bij jou past of kijk in het overzicht vacatures techniek.