BBQ Blue Lagoon

Is de zomer begonnen en u wilt uw personeel trakteren op een gezellige barbecue, dan is een BBQ Blue Lagoon absoluut aan te raden. Gelegen aan het strand van Scheveningen, een betere locatie zult u nergens anders vinden voor het geven van personeelsfeest. Een activiteit organiseren voor een grote groep mensen betekent dat het qua organisatie heel goed moet zitten. Gaat het om lekker eten, dan komen er meerdere zaken om de hoek kijken. Strandtent Blue Lagoon weet dit alles tot in de puntjes perfect te regelen.

BBQ Blue Lagoon is altijd genieten

Verschil in smaak zal altijd aanwezig zijn als een groep uit meerdere personen bestaat. Vanwege dit aspect zal een barbecue veel vergen van de organisatie, het iedereen naar de zin maken kan namelijk een hele opgave zijn. Bij een BBQ Blue Lagoon wordt op een gedegen wijze hiermee omgegaan. Het geven van een barbecue wordt namelijk zodanig ingericht dat uiteindelijk een ieder met volle teugen zal genieten.

Overheerlijke barbecuebuffetten

Diverse barbecuebuffetten maken standaard onderdeel uit bij een BBQ Blue Lagoon. Ruime aandacht is er namelijk besteed aan verschillende buffetten zodat een ieder aan zijn trekken kan komen. Elk buffet bijvoorbeeld is voorzien van een heerlijk saladebuffet aangevuld met stokbrood en kruidenboter.

Ongeacht de keuze voor een buffet bij een BBQ Blue Lagoon, minimaal 25 personen kunnen er altijd op een royale manier van genieten. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een barbecuebuffet Curaçao. Kijken we naar de samenstelling van dit buffet, dan is het absoluut smullen. Zo kunt u genieten van gemarineerde kipsaté, shaslicks met uien en paprika, pikante kippenpootjes, runderhamburgers en Mexicaanse worst.

Gevarieerde buffetten

Een andere optie met nog meer variatie bij een BBQ Blue Lagoon, is barbecuebuffet Sint Maarten. Ook dit buffet is geschikt voor minimaal 25 personen en bestaat uit het volgende. Gemarineerde kipsaté, shaslicks met paprika en ui, runderhamburgers, pikante kippenpootjes, Mexicaanse worst, black Tiger gamba’s en hele zalm.

Een gezellig personeelsfeest laten verzorgen? Kies dan vandaag nog voor een BBQ Blue Lagoon in Scheveningen.