Barneveld Verpakkingen lanceert nieuwe verpakkingen webshop

Groothandel in Verpakkingen

De groothandel in verpakkingen en disposables van professioneel Nederland. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan (duurzame) verpakkingen, verpakkingsmateriaal speciaal voor de horeca, retail en food industrie. U kunt bij ons online in onze webshop terecht, of in een van onze vestigingen in Veenendaal of Den Haag. Kiest u liever voor een persoonlijke benadering? Neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag verder!
  • In 1958 begon Barneveld Verpakkingen met het rondbrengen van verpakkingen.
  • De fiets werd een auto, de opslagplek werd een magazijn.
  • De organisatie groeide door, een nieuwe vestiging in Den Haag werd geopend
  • In januari 2021 lanceert Barneveld Verpakkingen een gloednieuwe webshop!

Webshop Verpakkingen Nederland

Een modern, fris design. Nóg makkelijker bestellen. En, ontdek gerelateerde en alternatieve artikelen dankzij ons handige overzicht.
Met meer dan 60 jaar ervaring is Barneveld Verpakkingen voor u een betrouwbare, stabiele leverancier. Wij streven het na om geen fouten te maken, adequaat en flexibel te reageren wanneer er problemen optreden en op vaste tijden te leveren, of het nou een hele pallet is, of een doosje. Als relatie van Barneveld Verpakkingen weet u waar u aan toe bent.

Afhalen en bezorgen: Wij zijn er klaar voor

Heeft u een eetgelegenheid en bent u veroordeeld tot maaltijdverpakkingen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Barneveld Verpakkingen. Wij delen graag onze ervaring en kennis. Ontvang de allerbeste tips op gebied van (duurzame) verpakkingsoplossingen voor uw afhaalmaaltijden de komende periode.

Barneveld Verpakkingen levert een totaalpakket verpakkingen aan de detailhandel en de industrie voor de food en non-food sectoren. Duurzaam, praktisch, of juist heel hygiënisch. We hebben het allemaal. Vergeet ook onze BIO-afdeling niet te checken!

Duurzame verpakkingen

Als u op zoek bent naar een duurzame verpakking, kijk dan eens naar de verschillende verpakkingsopties van Barneveld Verpakkingen of neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij het creëren van uw unieke verpakkingsidee.