Airport

Airport

“Goedkoop naar vliegveld met de taxi” Voor u een wens, voor ons een begrip. Wanneer u lekker op vakantie gaat, of misschien voor een andere reden naar het buitenland vliegt, wilt u natuurlijk alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Niets is fijner dan met een ontspannen gevoel vertrekken richting het vliegveld. Budget Taxi Maastricht biedt u taxivervoer tegen vaste scherpe tarieven. U kunt ruim van tevoren online reserveren, maar u kunt ook een half uur voor vertrek bellen. Met Budget Taxi Maastricht begint uw (zaken)reis uitgerust en comfortabel.

Budget Taxi Maastricht heeft zich gespecialiseerd in luchthavenvervoer en staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar vliegveld gebracht worden. Daar zorgen wij voor! De service start vanaf het moment dat wij u ophalen, tot aan het moment dat wij u afzetten bij de luchthaven. Bij terugkomst staan wij weer op tijd klaar om u op te halen. Wij verzorgen alleen privé vervoer, dat wil zeggen dat u rechtstreeks naar de luchthaven gebracht wordt en niet met andere passagiers gecombineerd wordt. Onze persoonlijke aanpak van taxivervoer en onze voordelige tarieven zal u zeker bevallen. Dus wacht niet langer en neem contact op met 06-18622390 of email naar info@budgettaxi-Maastricht.nl.

B2B

Heeft u ergens een vergadering en wilt u onderweg in alle rust kunnen verder werken?  Moeten binnen uw bedrijf vaak medewerkers op verplaatsing of naar het buitenland? Of komen uw zakenpartners naar een vergadering op uw bedrijf? Geen probleem, Budget Taxi Maastricht is een ervaren aanbieder van zakelijk vervoer. Kies voor onze zeer comfortabele wagens, die u luxe en volledig discreet naar uw plaats van bestemming brengen. Zakelijk vervoer staat volledig in het teken van snel, veilig, stipt en discreet vervoer. Neem voor meer info of een vrijblijvende offerte omtrent B2B personenvervoer contact met ons op. Telefoonnummer: 06 18622390 Email: Info@budgettaxi-maastricht.nl