Airport Taxi Nodig??

Ahro Tax verzorgt uw taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bij ons kunt u ervan verzekerd zijn dat er een nette chauffeur en auto bij u voor komt rijden. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste behoren van Nederland op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schipholtaxi, bent u bij AhRo Tax aan het juiste adres. AhRo Tax Brengt u goedkoop en stipt optijd naar de luchthavens. Nu nog makkelijker online te bestellen je airport taxi. AhR tax verzorgt reeds meer dan 17 jaar taxivervoer 24 uur per dag 7 dagen in de week van en naar Schiphol en andere luchthavens. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Als u online reserveringd afhankelijk van de afstand bieden wij onze klanten tot wel 30% korting,  bij deze ritten hebben wij minder administratief handeling en kunnen onze chauffeurs sneller en efficiënter inzetten. Een goede planning zijn kosten lager en dat merken onze klanten dan ook bij de ritprijzen. Zo kunnen wij u altijd de beste prijs geven voor de airport rit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met de chauffeur of online kunt betalen. Wij bieden ook online betalen aan zoelas ideal paypal of overboeken (houdt er rekeningen me dat overboeken langer duurd dus dit is niet mogelijk als binnen 48 uur de rit moet worden uitgevoerd).

Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via info@ahrotax.nl of bekijk onze website https://www.ahrotax.nl/

 

We verzorgen 24/7 Schiphol taxi service vanuit regio Arnhem van/naar Schiphol en andere luchthavens.

Contact

Spreeuwenstraat 32,
6165 BB Geleen

T: 06 18622390
E: Info@ahrotax.nl

Taxi Geleen Sittard Born