Aangereden door een auto

Wanneer u bent aangereden door een auto kunt u te maken krijgen met letselschade. Dit bestaat veelal uit psychisch, lichamelijk en financieel leed. Een aanrijding hoeft niet altijd uw eigen schuld te zijn. Wanneer de tegenpartij aansprakelijk is dan kunt u een schadevergoeding claimen.

Onze juristen bekijken altijd wie aansprakelijk kan worden gesteld. Letselschadeslachtoffers kunnen rekenen op 100{edb52ccf0796325f2c698d6692168ec9a7c4dfe3c9222503577aff6f3b9e6c97} gratis juridisch advies en juridische bijstand. Onze juristen doen er alles aan om het maximale aan schadevergoeding te claimen. Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. Vaak kunnen wij u dezelfde werkdag onze hulp aanbieden. U krijgt een schriftelijke bevestiging van de afspraken die wij met u maken.

Stappenplan bij een aanrijding met de auto

Bij een aanrijding door een auto kan dit op korte en lange termijn grote gevolgen hebben. Van lichte lichamelijke verwondingen tot zwaar blijvend letsel, een aanrijding met de auto brengt altijd leed met zich mee. In sommige gevallen houdt u hier een trauma aan over. Zo kunt u angstig worden om aan het verkeer deel te nemen of last hebben van straatvrees. Weet hoe u moet handelen na een aanrijding met de auto:

1. Blijf rustig en bel eventueel de hulpdienst.
2. Noteer zoveel mogelijk gegevens van de tegenpartij waaronder naam en kenteken.
3. Indien mogelijk maakt u foto’s van het ongeval en het opgelopen letsel.
4. Ga voor behandeling naar een huisarts of medisch specialist. Dit is tevens het bewijs dat de verwondingen ontstaan zijn door de aanrijding met de auto.
5. Neem zo snel mogelijk contact op met ons juridisch letselschadebureau.

Wanneer u zelf niet de gegevens van de tegenpartij kunt noteren dan kunnen omstanders dit voor u doen. Wacht ook op de komst van de politie. Deze zal ingeschakeld worden bij een ernstig verkeersongeval. Ook is het mogelijk dat onze juristen het proces-verbaal voor u opmaken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Zorg voor medische behandeling en een verklaring waardoor uw verwondingen zijn ontstaan. Dit heeft u nodig als bewijs. De verzekeraar van de tegenpartij zal zo min mogelijk uit willen keren. Wacht zeker niet te lang met het inschakelen van een jurist. Vanaf de eerste dag wordt u door ons bijgestaan. Alle bewijsmaterialen worden verzameld. Hiermee kunnen wij het juiste dossier opbouwen. Wanneer u ons een machtiging geeft dan kunnen wij uit uw naam de tegenpartij officieel aansprakelijk stellen. Letselschade Advocaten