5 Tips voor 8 Ball Pool

8 Ball Pool blijft een van de meest geliefde apps en games omdat het gemakkelijk te begrijpen is, maar, zoals ervaren spelers weten, het is ongelooflijk moeilijk te beheersen. Hoewel er maar weinig manieren zijn om succes te garanderen in een game die grotendeels op natuurkunde is gebaseerd, zijn hier vijf hints en tips om goed te spelen zonder cheats of hacks.

1) Oefening baart kunst : net als bij een fysiek spelletje pool, neemt de 8 Ball Pool vanMiniclip veel tijd in beslag om goed te presteren. In die zin is het allerbeste wat je kunt doen, veel tijd doorbrengen aan de offline oefentafel of online met beginners in de London Pub. De kosten van toegang zijn er laag en winnen kan zelfs vertrouwde spelers een mooie portemonnee geven als je overwinningen kunt behalen.

Als je een behoorlijk vaardigheidsniveau hebt, is een solide manier om te profiteren van de London Pub om het te gebruiken als een kans om te werken aan je bankschoten, spin-shots en combo’s in een echte wereld. Dat grindwerk zal zijn vruchten afwerpen als je met voldoende munten naar Sydney, Moskou en Vegas reist.

2) Planning en geduld zijn essentieel : ervaren spelers van virtuele of echte 8 Ball Pool zullen je vertellen dat succes alles te maken heeft met het plannen van zetten van tevoren en geduldig zijn in je keuzes. Zodra de breuk gebeurt, moet je gaan nadenken over een redelijke rangorde voor de volgende paar zetten. Degenen die dicht bij de pocket staan, zien eruit als eenvoudige tekens, maar hoe zal het van de tafel afwijken van de lay-out? Houd indien mogelijk een back-upschema in gedachten om de acties van je tegenstander tegen te gaan.

Voor een ogenschijnlijk eenvoudig spel als dit kan het verleidelijk zijn om zonder veel nadenken je schoten af ​​te vuren. Als je wilt winnen, moet je echter profiteren van de timer die voor elke beurt wordt toegewezen. Als je in die laatste seconden antsyse begint te voelen, schakel je ’tik om te richten’ in de instellingen in, zodat je sneller je hoeken kunt instellen.

3) Coin Management : 8 Ball Pool is voornamelijk gericht op munten. Door er genoeg van te verdienen, kun je toegang krijgen tot lobby’s met spelers van hoog niveau en enorme overwinningspotten. Echter, net als aan de tafel, wordt u het best geadviseerd om terughoudend te zijn bij het bepalen hoe het geld wordt uitgegeven.

Het is misschien leuk om naar Vegas te springen zodra je genoeg hebt gespaard om dat te doen, maar we adviseren je te wachten tot je verschillende keren de instapkosten hebt voordat je naar een match op hoog niveau gaat. De sleur kan een tijdje duren, maar het betekent dat je meer kunt spelen als de tijd daar is. Zuinigheid geeft u de ruimte om een ​​verlies op te zuigen en terug te komen voor een overwinning om uw investering te verdubbelen.

4) Stick To One Cue : 8 Ball Pool heeft een assortiment van geavanceerde aanwijzingen voor spelers om te kopen met de winsten die ze hebben verdiend. Met zoveel verschillende statistieken en resultaten om te overwegen, is het echter het beste om je bij slechts één daarvan te houden zodra je je comfortabel voelt.

De keu die je kiest, kan een drastische invloed hebben op de fysica van je opnamen. Elementen zoals power en spin kunnen je maken of breken als het gaat om het raken van de pocket, dus je moet niet te gek gaan doen met het veranderen van dingen. Bekendheid kweekt meesterschap, en meesterschap kweekt succes.

5) Een paar willekeurige specifieke concepten : we weten dat een paar van jullie hier waarschijnlijk zijn gekomen voor wat meer specifieke tips, dus we laten die in een lijst met opsommingstekens.

  • Probeer trucschoten vroeg uit. Als je mist, is er nog voldoende tijd om te recupereren en je vaardigheden te laten praten.
  • Kracht is geen garantie voor succes. Je zou verbaasd zijn hoe goed een licht getapte opname de ballen op hun plaats krijgt precies zoals je ze wilt. Het kan de moeite waard zijn om een ​​of twee stappen te doen om voorzichtig te zijn.
  • Qua signalen is de Royal Black Cue een favoriet. Concurrerende spelers gebruiken vaak een acroniem, FAST, om cue-statistieken te beschrijven. Het staat voor kracht, doel, spin en tijd. Zoek naar een cue met een rating van 3, 3, 3 en 4 in al deze gebieden.
  • Nooit woede opgeven. Vooral als je nieuw bent, kan het verleidelijk zijn om dat te doen. Omdat het gemakkelijk is voor uw tegenstander om in de 8-ball te kloppen terwijl de tafel leeg raakt, is een overwinning nog steeds bereikbaar, zelfs als het eruit ziet als een klapband.