2-jarig bestaan Hip tassen

Hip tassen uit Beuningen bestaat dit jaar twee jaar. Monique Zoeteman oprichtster van Hip tassen maakt exclusieve leren tassen geheel op maat en naar wens van de klant.

In januari 2016 was de inschrijving bij de Kamer van Koophandel een feit, maar Monique was daarvoor al een jaar bezig met het ontwerpen en maken van tassen voor het goede doel en vrienden en familie.

Na een jaar besloot ze van stoffen tassen over te stappen naar het maken van leren tassen. Ze begon met een opleiding voor leerbewerking. En na de aanschaf van haar eigen industriële machines ging het echt hard. De opdrachten kwamen via via binnen en inmiddels is ze 150 tassen verder.

Alle tassen worden door Monique in eigen atelier gemaakt nadat het ontwerp en de materialen tot in detail met de klant besproken zijn. Elke klant loopt dus met een unieke tas die naar eigen wens en behoeftes is samengesteld.

Om het tweejarig bestaan te vieren worden er verschillende acties gehouden. In februari geeft Hip tassen 15,- euro extra op bestelde cadeaubonnen vanaf 50,- euro.

Kijk voor meer informatie op www.hiptassen.nl of www.facebook.com/hiptassen.