Social media marketing & strategie

Social media marketing tips en artikelen

Als men spreekt over social media marketing, denkt u misschien aan een strategie om meer volgers op Twitter of ‘likes’ op Facebook te krijgen. Maar social media marketing biedt heeft veel meer uitdagingen. Wist u bijvoorbeeld dat social media ook steeds meer van invloed is op uw vindbaarheid in de zoekmachines? Stay Hungry Marketing heeft zich bewezen op het gebied van effectieve social media marketing. Waarom zou u verder kijken als u bij het juiste adres bent?
Social media marketing van Stay Hungry Marketing mondt uit in concrete meetbare resultaten. Onze specialiteit ligt niet op het gebied van leuke virals, populaire apps of servicegerichte webcare. Stay Hungry Marketing richt zich liever op datgene waar we ècht goed in zijn, zoals de inzet van social media in zoekmachine-optimalisatie trajecten, social PR voor ‘authority building’ en het creëren van content die naadloos aansluit bij de behoeften van uw doelgroep. Of als onderdeel van uw display advertising campagne door te adverteren op Facebook en Twitter.

Social media strategie

  • Social media strategie: welke kansen bieden social media u? En hoe richt u social media als Twitter, Facebook, Linkedin en Google+ in voor uw organisatie? “naam bedrijf” helpt u graag bij het vinden van uw doelgroep, het analyseren van de behoeften en het maken van de vertaalslag naar een concrete, resultaatgerichte social media strategie.
  • Social media & zoekmachine optimalisatie: het succes van zoekmachine-optimalisatie wordt meer dan ooit bepaald door de autoriteit van uw merk en website. Het traditionele ‘link building’ heeft plaatsgemaakt voor ‘authority building’, waarin social media marketing u een voorsprong kan geven op uw concurrenten. Als u met ons in zee gaat kunnen we die voorsprong nemen én behouden!
  • Adverteren op Twitter: Promoted Accounts maken het mogelijk om in relatief korte tijd het aantal volgers van uw bedrijf of merk te vergroten. Via Promoted Tweets brengt u uw boodschap onder de aandacht van Twitter-gebruikers, die interesse hebben getoond in uw product of dienst.
  • Adverteren op Facebook: Facebook Market Place Ads en Premium Ads bieden waanzinnige mogelijkheden om effectief uw doelgroep te bereiken. Leg contact met potentiële klanten of werf ambassadeurs van uw merk onder de Facebook-gebruikers door te segmenteren op interessegebieden en demografische kenmerken.
  • Adverteren op Linkedin: verkoopt u zakelijke producten of diensten en weet u precies wie de belangrijkste beïnvloeders en beslissers zijn onder uw doelgroep? Of bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor die moeilijk te vervullen functie in uw organisatie? Wat uw doelstellingen ook zijn Stay Hungry Marketing weet uw doelgroep effectief te bereiken.