Twitter Marketing

Wilt u zich actief betrokken voelen bij uw doelgroep? Versterk dan de klantenbinding en bereik veel meer klanten! Wil u ook online groeien? Wilt u ‘iets’ met Twitter, maar u weet niet waar te beginnen? Wilt u ook mee-‘tweeten’ met al uw (potentiële) klanten? Misschien herinnert u zich de marketingles nog waar ze uitlegden dat het belangrijk is om “er bovenop” te zitten bij (potentiële) klanten? Naamsbekendheid en klantenbinding zijn ontzettend belangrijk, vooral online!
Twitter heeft 3,2 miljoen actieve gebruikers, waarvan 1,5 miljoen zelfs dagelijks ‘tweeten’. Uw (potentiële) klanten moeten daar toch tussen zitten. De kunst is om op dit kosteloze medium actief de interactie aan te gaan met bestaande klanten en nieuwe klanten binnen te halen. Op deze manier komt u wat dichterbij uw klanten. Uiteindelijk behaalt u hierdoor meer omzet en winst. En uiteindelijk is dat het waar het om gaat.

Bovendien kan Twitter de vindbaarheid online van u vergroten, omdat Google ook tweets indexeert en ze weergeeft in de zoekresultaten.

Waar haal ik de tijd vandaan?

Misschien heeft u al eens een poging gewaagd om aan de slag te gaan met Twitter Marketing. Dan heeft u ongetwijfeld de ervaring dat het veel tijd en moeite kost. Nieuwe updates plaatsen, de interactie aangaan met mensen en nieuwe mensen aantrekken zijn slechts enkele van deze tijdrovende taken. Allemaal redenen om er niet aan te beginnen. Twitter is dan ook alleen interessant als er met enige regelmaat interactie plaatsvindt en als u interessante content blijft tweeten. Het blijven onderhouden van die klantrelaties is erg belangrijk. Het is niet voor niets een sociaal medium! Iets wat u al snel kunt vergeten. Het gevolg is een “dode” Twitter-pagina waar u in de praktijk weinig aan heeft!

Stay Hungry Marketing kan dat online succes bewerkstelligen

Als u ‘iets’ met Twitter wilt gaan doen, omdat u er wel het nut van inziet, maar het zelf niet zo goed begrijpt of hier gewoon geen tijd voor hebt? Snappen wij dat volkomen en hebben daarom het Twitter Marketing pakket ontwikkeld. Wij nemen u uw Twitter-zorgen uit handen tegen een zeer gunstig, vast tarief. Als ondernemer heeft u het namelijk al druk genoeg en en op deze manier houdt u tijd over om te doen waar u goed in bent. Wij zorgen ervoor dat de mogelijkheden van Twitter ten volle worden benut voor uw bedrijf. Groei verder met Stay Hungry Marketing! Bent u benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een succesvolle social media marketing campagne!