Start met artikel marketing voor een stevige fundering

Bent u klaar voor de uitdaging van uw leven? Begin vanaf vandaag met uw omzetgroei!

Hoe werkt het plaatsen van persberichten (artikelen)?

Via Persberichten Publiceren zorgt u voor bekendheid van uw website en bouwt u een goed backlinkprofiel op. Publiciteit is erg belangrijk voor de naamsbekendheid van uw onderneming, vereniging of als persoon. Verspreiding van persberichten via Persberichten Publiceren werkt eenvoudig. Alle persberichten worden na aanmelding direct gecontroleerd en geplaatst op onze aangesloten blog-websites. Het plaatsen van deze artikelen is permanent. De persberichten kunnen door uw doelgroep gratis gelezen worden.

Persberichten versturen via de e-mail

Journalisten en bloggers maken vaak gebruik van persberichten artikel-websites. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten. Ze kunnen een account aanmaken en aangeven op welke zoekwoorden ze een persbericht willen ontvangen. Uw persbericht wordt mogelijk naar verschillende journalisten en bloggers verstuurd. Zo komt uw bericht nog beter aan. De kans dat uw persbericht hier nog meer mee wordt verspreid is groter.

Gebruik maken van RSS

Dankzij RSS feeds kunnen geïnteresseerden automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws. De RSS-reader houdt bij welke artikelen door de gebruiker al gelezen zijn. De gebruiker ziet bovendien snel welke berichten nieuw zijn. De meeste aangesloten persberichten websites zijn voorzien van een RSS feed. Lezers kunnen zich hierop abonneren en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Middels de RSS feed kan een persbericht snel door worden geplaatst naar vele andere websites.

Zelf artikelen (persberichten) publiceren

Uw artikel (persbericht) publiceert u zelf via onze website. Hiervoor sluit u een voordelig artikel optimalisatie pakket af. Met één druk op de knop wordt het bericht naar ruim 32 blog-websites verstuurd. Wij verwachten dat zich het aantal aangesloten blog-websites in de toekomst verder zal uitbreiden. Uw artikel wordt binnen enkele uren door Google geïndexeerd. Dit zorgt ervoor dat deze snel zichtbaar is voor iedereen. Hiermee wordt de kans dat uw persbericht (artikel) door andere websites wordt gedeeld veel groter.

 

Artikel marketing via Persberichten Publiceren heeft een boel voordelen.

Bij ons is het veel eenvoudiger en dus sneller mogelijk artikelen te plaatsen dan op de meeste andere Nederlandse sites voor plaatsen van artikelen. Ook is de uitstraling en structuur van onze persberichten websites helder en mooi hetgeen ook weer bezoekers aantrekt. De site is zo gebouwd dat zoekmachines zoals Google hem goed waarderen en daardoor zullen uw artikelen ook eerder via de zoekmachine gevonden worden. We doen waar mogelijk aan promotie voor uw artikelen op bijvoorbeeld social media. Bij ons deelt de schrijver van de artikelen zelfs mee in de opbrengsten. Al met al zijn er vele redenen uw artikel marketing via Persberichten Publiceren te doen!