Marketing Stage in München

Wil je ervaring op doen in het buitenland? Dat kan soms erg lastig zijn. Vaak heb je contacten nodig via bekenden en familie om een bedrijf te vinden die een Nederlander willen aannemen voor een stage.

Studeer je Commerciële Econonomie of International Business & Languages? Dan heb je geluk! Nakoa Digital zoekt namelijk Nederlandse stagiaires.

Nakoa Digital is een nieuw marketing bureau gevestigd in het centrum van Müchen. Het bedrijf wordt geleid door een Nederlander en heeft daarom ook Nederlandse klanten. Een stage lopen bij dit bedrijf is daarom een uitgewezen mogelijkheid! Je hoeft zelfs niet eens Duits te kunnen spreken. Engels is wel een must. Ook om je in de stad zelf te kunnen redden.
Je kunt meehelpen bij het uitbouwen van het bedrijf en het helpen bij de ondersteuning van Nederlandse klanten. Denk aan zoekwoorden analyse, het schrijven van content en advertentieteksten en het maken van rapportages.

Omdat het bedrijf pas begin 2018 is opgezet, is het geen groot bedrijf. Je krijgt dus veel hands-on ervaring en er is veel ruimte voor vragen en discussies. Hierdoor leer je veel en krijg je de mogelijkheid jezelf goed te ontwikkelen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een stage vergoeding. We willen wel dat je ook kunt leven en genieten naast je werk!

Daarnaast is het natuurlijk prachtig om zo ervaring op te doen in München. Begin je in Augustus of September, dan kun je genieten van mooie zomer avonden in een Biergarten of een wandeling in de Bergen. En niet te vergeten het Oktoberfest. Begin je met je stage in Februari, dan kun je nog een paar maanden genieten van het skiseizoen. Met de auto of trein ben je met een uurtje in het skigebied.

Waar wacht je dus nog op? Bekijk de marketing stages in München!