Letselschade advocaat No cure No pay

Letselschade advocaat No cure No pay

U kunt op veel manieren letsel oplopen. Dit kan tijdens een bedrijfsongeval, verkeersongeval, sporten of tijdens uw vrijetijdsbesteding. Opgelopen letsel kan ernstige gevolgen hebben. Hierdoor krijgt u te maken met letselschade. Op deze pagina vindt u verwijzingen naar informatiepagina’s over verschillende soorten letselschade.

Schadevergoeding bij letselschade

Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding? Klik op de link van het type schade dat u heeft opgelopen. Onze juristen staan u gratis bij met het behalen van de maximale schadevergoeding.

– Whiplash letselschade
– Hersenletsel
– Letselschade door de beet van een hond
– Letselschade door een val of trap van een paard
– Letselschade door ongeval met een trap/ ladder
– Overlijdensschade
– Smartengeld claimen
– Uitglijden, struikelen of vallen
– Dwarslaesie
– Posttraumatische dystrofie
– Second opinion
– Letselschade claim indienen

Letselschade door een ongeval

Bij een ongeval kunt u te maken krijgen met zowel materiële, lichamelijke als psychische schade. Hierdoor kunt u voor onnodig hoge kosten komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan inkomstenverlies. Ook kunt u voor hoge zorgkosten en andere onvoorziene kosten komen te staan. In dit geval heeft u vaak recht op een schadevergoeding. Deze kunt u claimen bij de tegenpartij.

Het is belangrijk om na een ongeval de juiste stappen te ondernemen. Zo kunnen wij tot de hoogste schadevergoeding komen.

1. Noteer gegevens van de tegenpartij en maak foto’s van de situatie.
2. Vraag getuigen naar hun gegevens.
3. Ga met pijnklachten of verwondingen zo snel mogelijk naar een arts of medisch specialist.
4. Neem contact op met ons juridisch letselschadebureau.
5. Ga niet in onderhandeling met de verzekeraar van de tegenpartij. Dit doen wij voor u.

Wanneer u geen nalatigheid valt te verwijten of u bent deels schuldig dan heeft u recht op schadevergoeding. De tegenpartij moet aansprakelijk worden gesteld. Schakel zo snel mogelijk juridische hulp in.

Gratis juridisch advies en juridische bijstand

Aan letselschadeslachtoffers bieden wij gratis juridisch advies en bijstand. De verzekeraar van de tegenpartij dekt al onze kosten. Wij werken volgens de normen die gesteld zijn door het keurmerk letselschade Nederland. Met onze vakkennis kunt u vertrouwen op een hoge schadevergoeding en eventueel smartengeld.