Laminaat van Ter Hürne

Laminaat van Ter Hürne
Een vloer van hoge kwaliteit vormt letterlijk en figuurlijk de perfecte basis voor elke woning. Met het Duitse topmerk Ter Hürne kiest u voor een lifestyle die aanvoelt als een oase van rust. Geniet van de bijzondere sfeer van een topmerk vloer. Ontspan in de prachtige omgeving van uw eigen woning.

Topkwaliteit laminaatvloer

Ter Hürne staat voor topkwaliteit laminaatvloeren en biedt een garantie van maar liefst 30 jaar. Laminaat van Ter Hürne kent een uitstekende reputatie, niet alleen door de chique vormgeving en actuele designs. De uitstraling van dit prachtige laminaat doet qua look niets onder voor parket. Door de zware kwaliteit planken van 9,5 mm, 10 mm of 12 mm en een speciaal laagje klinken de planken mooi massief. De bekende holle laminaatklank is verleden tijd, mede door een rubber ondervloer. Dit toplaminaat is optisch bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Een wereld van verschil.

De laminaatserie Avatara MultiSense-Floor van topmerk Hürne bestaat uit een aantal hoogwaardig afgewerkte laminaatvloeren met ieder een uniek ontwerp.
Avatara MultiSense-Floor overtuigt door haar natuurgetrouwe schoonheid en hoge functionaliteit, mogelijk gemaakt door high-tech productiemethodes. En niet onbelangrijk, laminaatvloeren van Avatara MultiSense-Floor zijn voorzien van een ECO- keurmerk voor ecologisch verantwoorde vloeren. De vloerpanelen worden milieuvriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen schadelijke PVC- materialen, houtbeschermingsmiddelen of chloor.

Kies de kleur die bij uw lifestyle past

Een laminaatvloer van Avatara MultiSense-Floor blijft kleurecht en komt uitstekend tot haar recht in diverse ruimtes. De vloeren worden verfijnd met de speciale ter Hürne- afwerking, een multidrukprocedé van wel 1000 pixels per cm². Het resultaat is met recht bijzonder te noemen: een spannende dieptewerking en elegante glans.

De Avatara MultiSense-Floor wordt geleverd in een verschillende formaten en kleuren. Elke Avatara MultiSense-Floor van ter Hürne maakt deel uit van een bijzondere kleurwereld, die past bij een modern inrichtingsdecor. Kleuren hebben een groot emotioneel en vaak onbewust effect op mensen, een kleur bepaalt direct hoe u zich voelt in een ruimte. Om u ontspannen het verschil in kleursferen te laten ervaren, hebben we daarom onze collectie in een aantal verschillende kleurruimte ingedeeld. Urban, vrolijk, onafhankelijk of met een Scandinavische touch: ervaar en geniet van kleurensfeer die u het meeste thuis laat voelen:

  • De Pure Edition straalt een vrolijke, frisse woonomgeving uit
  • De Bright Edition verwent met de warmte en vriendelijkheid van zachte beige-en bruintinten
  • De City Edition sluit met haar chique, grijze en minimalistische looks perfect aan op een trendy, urbane omgeving

Voelbare luxe van een Avatara MultiSense-Floor

Vloeren van Avatara MultiSense Floor kenmerken zich door een subtiel voelbare en zichtbare structuur. Deze prachtige laminaatvloer voelt zacht en sensueel aan en overtuigt door haar hoogwaardige afwerking.
Elke plank is uniek in productie en verrast met een aangenaam, warm uiterlijk. Een combinatie van de prettig voelbare structuur en chique matte afwerking draagt bij aan de voelbare luxe van elke Avatara MultiSense-Floor van ter Hürne.

Avatara dankt haar hoge belastbaarheid aan een elastische, sterke coating. Deze bijzondere afwerking weerstaat zware belasting door meubels, intensieve loop en vocht. Elke vloer uit de Avatara serie van de ter Hürne collectie wordt via een speciale dragerplaat van HDF beschermd tegen opbolling en zwelling. Zo wordt een aangenaam loopcomfort gegarandeerd, met een fijne akoestiek en een sensueel gevoel onder uw voeten.

Zelf deze unieke collectie ervaren?

Ter Hürne heeft zichzelf opnieuw overtroffen met deze prachtige collectie Avatara vloeren. Een functionele vloer die decennialang het leven in uw woning mooier en comfortabeler maakt. Ervaar het comfort van deze bijzondere vloeren zelf in een van onze showrooms. U bent van harte welkom voor advies of het uitzoeken van dé perfecte Avatara MultiSense-Floor laminaatvloer voor uw woning!