Eerste gratis vacaturesite voor Horti-Food en Agri business

Vanaf vandaag is het mogelijk voor bedrijven actief in de Horti Business om hun vacatures GRATIS te plaatsen op Hortibanen.nl.

Hiermee is de vacature site Hortibanen.nl de eerste in Nederland. Alle bedrijven die actief zijn in, of gelieerd zijn aan deze branches kunnen hun vacature gratis uploaden.

Hortibanen.nl is 10 jaar geleden opgericht als platform voor de Horti-Food en Agrisector. Nu de website compleet is vernieuwd werd het tijd voor een andere aanpak.

Door het gratis laten plaatsen van vacatures kan iedere ondernemer profiteren van deze manier van recruitment. Naast de gratis variant zijn er ook gesponsorde vacatures mogelijk. Deze worden vervolgens ook breed verspreid op andere online platforms.

Hortibanen.nl is de grootste vacaturebank voor de Horti- Food- en Agrisector. Wij bieden de meest actuele vacatures. Onze vacatures kunnen gefilterd worden op diverse criteria zoals functiegroep, branche en regio. Bij Hortibanen.nl kunt u er voor kiezen om uw vacature gratis te plaatsen, omdat wij het ook mogelijk willen maken voor de kleinere organisatie om geschikt personeel te vinden. Naast dat u op Hortibanen.nl betaalde en onbetaalde vacatures kunt plaatsen is Hortibanen.nl een platform voor al uw HR- dienstverlening, zoals Payroll, Werving & Selectie en Assessments.