Een ander restaurant dan alle andere!

Iedere gelegenheid is er een om uit eten te gaan. Heb je iets te vieren, komen je schoonouders op bezoek of heb je gewoon geen zin om zelf te koken? Geniet er van en ga eens uit eten! Er zijn in Gouda en omgeving vele leuke en bijzondere restaurants te vinden. Zo ook Happz restaurant. Gouda ligt nabij Reeuwijk en hier restaurant Gouda Happz gevestigd. Dit leuke restaurantje heeft ervoor gekozen om het menu eens anders te maken dan je gewend bent in de meeste restaurant. Dat heeft bijzonder goed uitgepakt. Restaurant Happz heeft een leuke menukaart en het is echt een uitje om eens te gaan eten bij restaurant Happz.

Wat is er dan zo anders?

Bij een normale menukaart kies je een voor gerecht, daarna een hoofdgerecht en misschien zelfs nog een nagerecht. Je kiest voor een gerecht dat je in je eentje opeet. Wanneer je wilt delen met een tafelgenoot ben je soms genoodzaakt om borden door te geven. Daarnaast krijg je vaak grote porties. Dat is erg zonde want je kan daardoor niet zoveel proeven van andere smaken. Mocht het gerecht niet echt passen bij je smaak zit je helaas aan het gerecht vast. Bij restaurant Gouda Happz is dat heel anders. Je kunt namelijk kiezen tussen Taste en Share gerechtjes. Taste en Share gerechtjes zijn kleine gerechtjes, de share gerechtjes zijn zo gemaakt dat je ze gemakkelijk kan delen met je tafelgenoten. De porties zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig door te geven zijn, zonder te hoeven rotzooien met borden. De taste gerechtjes zijn kleine gerechtjes vanuit de hele wereld. De smaken zijn gevarieerd en bieden de mogelijkheid nieuwe smaken te ontdekken.

Maak een reservering als je langs wilt komen bij Restaurant Gouda, restaurant Happz. Neem contact op voor de reservering of om te vragen naar alle mogelijkheden!