Douchecabine of Stoomcabine?

Douchecabine of Stoomcabine?

U bent op zoek naar een nieuwe douchecabine voor in de badkamer en u loop 2 soorten cabines tegen het lijf.

De een is een douchecabine de ander is een stoomcabine, wat is nou het verschil.

Om direct antwoord te geven op deze vraag zit het verschil in de stoomcabine. Een stoomcabine is eigenlijk een douchecabine met stoomfuncties.

Deze modellen komen vaak in een complete douchecabine variant met extra stoomfuncties.

Vaak uitgerust met tal van mogelijkheden die het douchen en stomen veel leuker maken.

 

Stoom is goed voor longen, huid en gesteldheid. Mensen met longklachten kunnen vaak veel baat hebben met een stoomcabine omdat de verschillende aromatherapie en ervoor zorgen dat hangend slijm in de longen los komt te zitten hierdoor kan iemand beter ademen vrije ademen en voelt zich uiteindelijk beter.

 

Daarom is een stoomcabine er vaak in verschillende maten zodat je er ook met meerdere mensen gebruik van kan maken. Daarom is een douchecabine vaak een één persoonscabine gemaakt voor één persoon. Natuurlijk zijn er ook hier in verschillende maten.

 

Kortom een douchecabine is vooral een douche cabine om in te douchen.Vaak is het zo dat je voor een kleine meerprijs een stoom functie kunt nemen in de douche cabine dit zorgde voor dat u een zeer luxe situatie creëert in de badkamer. Temperaturen kunnen oplopen tot 60°. Dit kun je uiteraard zelf instellen. Stomen is goed voor lichaam en geest. Bestellen van zo’n complete douchecabine/stoomcabine kan tegenwoordig makkelijk online bijvoorbeeld bij www.eurooutletcenter.nl dit bedrijf heeft ook een showroom in Bussum waar zij verschillende modellen hebben staan ook stoomcabines 

Douchecabine & Stoomcabine