cv-ketel storing Gelderland

Een storing aan uw cv ketel komt altijd ongelegen. Zo kunt u te maken krijgen met een niet werkende verwarming, koud water uit de kraan of bevroren waterleidingen. Het is daarom belangrijk om de storing zo spoedig mogelijk op te lossen. CV Installateurs Gelderland helpt u zo snel mogelijk met uw cv ketel storing.

Het is belangrijk dat een cv-storingsdienst altijd bereikbaar is. De storing komt immers vaak in het weekend, de avonduren of op feestdagen voor. Juist op die momenten dat u het niet verwacht. Daarom kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week vertrouwen op CV Installateurs Gelderland.

 

24 uur per dag bereikbaar voor alle cv-storingen

De gecertificeerde monteur komt zo spoedig mogelijk bij u langs en bekijkt wat het probleem is. Vaak kan dit direct verholpen worden. In een aantal gevallen is de ketel aan vervanging toe, vooral wanneer deze ouder is dan 15 jaar en steeds vaker storingen vertoont.

  • Storing snel verholpen
  • Geen extra voorrij- en arbeidskosten met het uitgebreide onderhoudscontract
  • Vakkundig en eerlijk advies

 

Periodiek onderhoud vermindert het aantal storingen

Afhankelijk van het onderhoudscontract zit het oplossen van storingen hierbij inbegrepen. Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud zult u merken dat het aantal storingen vermindert. Zo kunnen problemen voortijdig worden opgespoord. Bovendien zorgt periodiek onderhoud ervoor dat u het beste rendement van uw cv ketel haalt. Ook wordt hiermee de levensduur verlengd. Voor een vast maandbedrag bent u verzekerd van regelmatig onderhoud en hulp bij storingen.

cv-installateurs-gelderland.nl