InfraTel: Bescherm uw kabels en bespaar geld!

Gaat u kabel steeds stuk of doet bijvoorbeeld de verbinding het niet meer erg goed, dan kan het zijn dat u kabel snel beschadigd. Beschadiging kan verschillende oorzaken hebben. Uiteindelijk kost het u veel geld als u steeds de kabels moet vervangen of laten vervangen. De kabels laten beschermen zou u op langer termijn minder geld kosten dan het steeds vervangen. Bescherming van de kabels kan door middel van een flexibele mantelbuis. Een flexibele mantelbuis is een soort koker om de kabel heen. De flexibele mantelbuis is er voor internetkabels, telefoonkabels, elektriciteitsleidingen en nog veel meer. U vraagt zich misschien af hoe u de kabel dan door zo’n kabel heen krijgt. De kabels zijn namelijk best lang. Dit wordt u makkelijk gemaakt door trekdraad waarover de flexibele mantelbuis beschikt. Het trekdraad heeft een trekkracht van 30 kilogram. Door middel van het trekdraad kunnen de kabels gemakkelijk door de flexibele mantelbuis getrokken worden. Daarbij komt dat de buitenwand geribbeld is en de binnenwand van glas. Zo kunnen de kabels nog gemakkelijker door de flexibele mantelbuis heen getrokken worden.

Er zijn vele verschillende soorten als we het hebben over de flexibele mantelbuis. Zo kon u net al lezen dat er voor allerlei soorten kabels een flexibele mantelbuis is. Ook is er verschil in kleur en maat. De standaardlevering van de flexibele mantelbuis is 50 meter en heeft een diameter van 40 mm. Deze flexibele mantelbuis is voorzien van een trekdraad en is rood van kleur. De flexibele mantelbuis kunt u bestellen in alle mogelijke maten.

InfraTel is een bedrijf waar u de flexibele mantelbuis kunt bestellen. Zij hebben al meer dan 25 jaar lang ervaring, dan kan het natuurlijk niet missen dat zij één van de beste zijn. Naast de flexibele mantelbuis bieden zij u nog meer infrastructuur producten voor data en telecom. Wat u bij InfraTel kunt verwachten is onder andere klantgerichtheid, flexibiliteit en bereikbaarheid. Neem gerust contact met hen op, want zij helpen u graag!